Piškotki

Kaj so piškotki ?

Večina spletnih strani shrani informacije o vaši dejavnosti na spletni strani. Te informacije so shranjene v obliki majhnih besedilnih datotek, poimenovanih piškotki. Piškotki se shranijo na vašem računalniku.

Ker si zmeraj prizadevamo, da bi vam zagotovili najboljšo možno izkušnjo, naše spletne strani optimalno delujejo, če so piškotki omogočeni. Tako vas lahko prepoznamo ob ponovnem obisku naše strani, obenem pa nam
piškotki omogočajo odkrivanje in odpravljanje napak, zato je vaš ogled hitrejši in še bolj oseben.

Sejni piškotek

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik odide s spletne strani.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki Google maps

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

Piškotki Google Analytics

  • _utma To naključno ustvarjeno število se uporablja za določitev unikatnih obiskovalcev našega spletnega mesta. 2 leti
  • _utmb To naključno ustvarjeno število se uporablja v povezavi z _utmc za izračun povprečnega časa obiska spletnega mesta. 30 minut
  • _utmc To naključno ustvarjeno število se uporablja v povezavi z _utmb za izračun povprečnega časa obiska spletnega mesta. dokler ne zaprete brskalnika
  • _utmz To je naključno ustvarjeno število in informacija o tem kako ste prišli na to spletno stran (npr. direktno ali prek povezave, iskalnika, sponzorirane povezave). 6 mesecev

Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Google

Onemogočenje piškotkov

Sami se morate odločiti, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vašem računalniku, a spletna stran optimalno deluje, če so vsi piškotki omogočeni. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate s pomočjo izbranih nastavitev spletnega brskalnika.

Za informacije o nastavitvah za piškotke spodaj izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

Če izklopite piškotke, so lahko nekatere možnosti spletne strani onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov spletni brskalnik še vedno pridobiva nekatere informacije. Te informacije so potrebne za osnovno delovanje naše spletne strani.

Zasebnost – zadnja sprememba 25.5.2018

O podjetju

Naslov naše spletne strani je https://www.sestica.si/

Pri šestici d.o.o.
Slovenska cesta 40
1000 Ljubljana, Slovenija

Davčni zavezanec: DA
DDV ID številka: SI91494443
Matična številka: 2229218000

Katere osebne podatke zbiramo in zakaj?

Elektronski naslovi

Vaš e-naslov in osebni podatki se beleži samo, ko pošljete sporočilo preko vašega poštnega odjemalca ali za pošiljanje uporabite kontaktni obrazec na naši spletni strani. Uporabi se zgolj in samo za odgovor na vaše povpraševanje.
Kontaktni obrazec pošlje na naš elektronski naslov samo v obrazec vpisane podatke. Vnosi se shranjujejo v našem spletnem strežniku, poštnem odjemalcu in v interno bazo podatkov, ter se NE POSREDUJEJO nikamor, izbris vašega kontakta lahko kadarkoli zahtevate s ponovnim vnosom podatkov v kontaktni obrazec in v zadevo vpišete IZBRIS MOJIH PODATKOV.

Zunaj naše spletne strani, uporabnika ne sledimo, prav tako ne sledimo uporabnika pri pošiljanju e-pošte.

Statistika

Google Analytics
Na spletni strani uporabljamo servis Google Analytics za vodenje statistike obiska spletne strani. Ne beležimo IP naslovov. Sledimo in analiziramo sledeče podatke preko Google analytics: ura obiska, vrsta uporabljenega brskalnika in naprave, število obiskov strani, število novih in povratnih uporabnikov, povprečen čas obiska strani in podstrani, čas prebit na naši spletni strani in število izhodov iz spletne strani, omrežje dostopanja. IP naslovov ne sledimo

S kom delimo vaše podatke

Sestica.si ne deli nobenih podatkov s tretjo osebo. Vsi osebni podatki so namenjeni samo interni uporabi.

Katere pravice imate glede vaših podatkov

-kadarkoli imate možnost zahtevati izbris podatkov iz naše baze ZAHTEVAJ IZBRIS

-kadarkoli imate možnost zahtevati izpis podatkov, ki jih hranimo o vas v naši bazi ZAHTEVAJ IZPIS

Edini podatek, ki ga shranjujemo, je vaš elektronski naslov in ime , ki ga vpišete, ko nam pošljete podatke prek kontaktnega obrazca.

Dodatne informacije

Celoten zakon o varovanju osebnih podatkov si lahko preberete TUKAJ

Dodatne informacije lahko dobite na naših kontaktnih številkah ali preko e-pošte: info@sestica.si

Naša spletna stran se nahaja na spletnem strežniku pri podjetju DHH.si.